Вие използвате остаряла версия на браузъра, което не позволява да виждате съдържанието на страницата. Моля обновете инсталацията си или опитайте от друго устройство!

X

Мисия и Визия

Нашата мисия е да предоставяме бързи и достъпни финансови услуги с цел стимулиране развитието на малкия и среден бизнес в България.

„Начала“ има за своя основна цел да подпомага развитието на малкия семеен бизнес, да разкрива нови работни места и да създава възможности за генериране на доходи.

Правим това, за да има повече успели предприемчиви българи.

Даваме всичко от себе си в нашата кауза, за да се гордеем с България, като място за успешен бизнес и граждани с висок стандарт на живот.

„Начала“ е първата небанкова микрофинансираща организация в България – започнала дейността си още през 1993г.
Работим с постоянство, отдаденост, честност и коректност, защото вярваме, че доверието е основното стъпало по пътя към успеха.

Така, с наша подкрепа, клиентите ни имат сигурността и спокойствието да развиват своя бизнес и да осъществяват своите цели, идеи и мечти.

Разработили сме богата гама решения за кредитиране, подходящи за всеки човек във всяка ситуация.

Ако изберете да работим заедно, ще може да разчитате на бързи и достъпни финансови решения и честни отношения.

Искрено вярваме, че подпомагането на малкия и средния бизнес в България, разкриването на нови работни места и създаването на възможности за генериране на стабилни доходи, ще допринесат за развитието и просперитета на нашата страна.

Ще се радваме да бъдем полезни и на вас.

Обадете се за безплатна консултация с наш кредитен инспектор, за да обсъдим най-добрите условия, съобразени с вашите нужди сега: 029608311; 0888929550

Или изпратете запитване за кредита, който Ви интересува и ще получите бърз отговор от нас.

Молим Ви, не предоставяйте на никого по мейл или телефон Ваши лични данни!

Документите и информация ще получите от нас напълно БЕЗПЛАТНО.